Inventarmopper

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Inventarmopper

Hos Vestergaard Nustrup har vi et bredt udvalg af inventarmopper. Her er både flade inventarmopper samt inventarmopper til de svært tilgængelige steder.

Du har også mulighed for at vælge svanemærkede inventarmopper, så du kan vise hensyn til miljøet.

 

Flade inventarmopper

Skal du rengøring overflader såsom borde og døre, vil vi i mange tilfælde anbefale, at du anvender en microfiberklud, men når du har større glatte overflader, kan du med fordel anvende de flade  inventarmopper, der påsættes en fremfører med skaft. Her kan du gøre rent på en mere ergonomisk måde og du har en større rækkevidde. Disse inventarmopper har typisk en bredde på 25-30 cm og kan i mange tilfælde både bruges i tør og fugtig tilstand, alt efter hvilken effekt man ønsker. Anvendes mopper i tør tilstand, vil de være meget effektive i forhold til støv og skal der gøre grundigere rent, skal mopperne være fugtige.

 

Rengøring af inventar

Der findes også Inventarmopper, der er velegnede til at fjerne snavs og støv fra svært tilgængelige flader som fx ovenpå inventar, bagved radiatorer og langs gulvlister. Her skal du være opmærksom på, hvilken længde du har brug for, at skaftet skal have, da der på nogle systemer er mulighed for at udskifte skaftet, så du får en længere rækkevidde.

Hos Vestergaard Nustrup finder du også mopper til effektiv aftørring af tavler og borde. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning.