Kaffe / Tetilbehør

Vis som Gitter Liste

15 varer

Faldende orden
pr. side

Kaffe og tetilbehør

I storkøkkenet, restauranten og kantinen foretages der storkøb af kaffefilter, rørepinde, sukkersticks og lignende. Hos Vestergaard har du mulighed for at lave et samlet køb af assorterede varer og nemt komme op på fragtfri forsendelse. Vi har mange forskellige kaffefiltre, så prøv os og se, om vi ikke også har dem, der passer til lige præcis din kaffemaskine.

Kaffefløde, sukkersticks og flødetabletter leveres i æsker, der kan stilles frem på bordet og åbnes, så man lige kan tage en enkelt ad gangen.

Hos Vestergaard Nustrup er vi også leveringsdygtige i alt indenfor rengøringsartikler og forbrugsvarer til virksomheder og institutioner, såvel store som små. Køber du stort ind, er du altid velkommen til at kontakte os og høre, om der er mulighed for kvantumsrabat på de varer, som du skal bruge.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys m.m., vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.