Kassetter

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side

I Vikan's hygiejneprogram er der mulighed for at udskifte kassette i gulvskraberne. Med en udskiftningskassette har du mulighed for at forny din gulvskraber uden at skifte hele redskabet. Hos Vestergaard Nustrup finder du udskiftningskassettter og erstatningskassetter i forskellige bredder og farver, så vi har helt sikkert også den du søger.

Udskiftningskassetterne er nemme at rengøring og nemme at skifte.

Nyt udstyr skal rengøres, desinficeres, steriliseres, og labels fjernes før det tages i brug, i overensstemmelse med de områder, hvor det skal anvendes, dvs. fødevareproduktionsområder med henholdsvis høj eller lav risiko samt almindelige hospitalsområder vs. intensivafdelinger.

1. Se overensstemmelseserklæringen vedr. detaljer omkring fødevarekontakt.

2. Opbevar ikke produktet under 0° Celsius

Ønsker du yderligere specifikationer på det enkelte produkt, er der på de fleste produkter her på siden vedhæftet en specifikation, som du kan downloade og mangler du mere information, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk.

Du kan hos os også købe børstevarer, gulvskrabere, skovle fra Vikan’s hygiejne program, der består af mange forskellige farvekodede kvalitetsprodukter. Den hygiejniske farvekodning, som er opfundet af Vikan og nu er industristandard i det meste af verden, reducerer risikoen for krydskontaminering – en vigtig årsag til problemer med fødevaresikkerheden – ved at sikre, at rekvisitterne udelukkende anvendes efter hensigten.

Vikan’s farvekodede sortiment af rengøringsrekvisitter gør det let at holde de forskellige rengøringsrekvisitter adskilt fra hinanden og sikrer overholdelse af HACCP-kravene og de forskellige standarder for fødevaresikkerhed, herunder FSSC 22000, BRC, IFS og SQF.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder.