Kirkeartikler

Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden

Vi har en lang tradition og mere end 50 års erfaring i at levere kirkeartikler til danske kirker, sognegårde og domkirker. Vores sortiment af kirkeartikler tæller et bredt udvalg af diverse lys, alterbrød osv.

Stearinlys er perfekte for private til, at skabe stemning og spredehygge. Stearinlys kan bruges hele året rundt til diverse lejligheder eller i dagligdagen. Vi anbefaler at man ikke brænder lysene uden opsyn da det vil kunne resultere i brand.

Skulle du bruge produkter til vedligeholdelse af kirkegården så kan du kigge på nogle af de andre kategorier for det relevante produkt.

Alterbrød bliver bagt usyret med økologisk mel, rismel, olie og vand. De bliver i dag bagt under moderne forhold på et dansk bageri. Alterbrød er termolabile og skal derfor behandles med omhu hvis de skal bevare deres sprødhed. Vi anbefaler at brødene opbevares i rullen tørt eller en plastikpose. Vi anbefaler desuden at man ikke bestiller til mere end et års forbrug af gangen. Skulle man ikke kunne bruge alle brødene anbefaler vi at man ligger dem lufttæt i rullen og i en plasticpose mens man nedfryser dem.

Vi samarbejder med førende producenter og du finder nemt og enkelt de produkter du søger. Hos Vestergaard Nustrup er du sikker på at finde den bedste kvalitet til den bedste pris.