Kirkeartikler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 59

Faldende orden
Side
pr. side

Kirkeartikler

Søger du kirkeartikler, arbejdshandsker, engangsartikler og produkter til lugtkontrol... ja så er du havnet det helt rette sted. Med over 50 års salg til kirker og kirkegårde har vi sortiment i alterbrød, alterlys, kronelys, stolelys og gravlys i bedste kvalitet.

Find også dit toiletpapir, rengøringsmidler og støvsuger, alt sammen i bedste kvalitet til gode priser. Du kan også finde over 200 varer alene i engangsartikler, fx tallerkener, krus, husholdningsfilm, bestik mm.

 

Bestilling og levering

Vi har et stort sortiment af rengøringsartikler af høj kvalitet. Vi henvender os både til det store rengøringsselskab, men også til rengøringspersonalet i virksomheder, der selv klarer deres rengøring. Det skal være muligt for alle at købe rekvisitter til en nem hverdag indenfor rengøring.

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys m.m. vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.