Alterlys

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Alterlys

Hos Vestergaard Nustrup er vi, med mere end 50-års erfaring, eksperter i alterlys og vi er foretrukne leverandør hos mange danske kirker og kirkegårde. Kirke alterlys er en integreret del af vores kirkeprodukter og vi fører altid et bredt udvalg af størrelser og mængder.

Har du brug for en uddybende snak om vores alterlys - eller andre produkter - så kontakt os gerne. Har I brug for specialboring i lysene, finder vi også ud af dette.

 

Bestilling og levering

Vi har et stort sortiment af rengøringsartikler af høj kvalitet. Vi henvender os både til det store rengøringsselskab, men også til rengøringspersonalet i virksomheder, der selv klarer deres rengøring. Det skal være muligt for alle at købe rekvisitter til en nem hverdag indenfor rengøring.

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.