Klik fremfører

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Klik fremfører / fremfører med klik / magnetfremfører

Med det helt rigtige tilbehør til din moppe bliver effektiv rengøring af gulve og store overflade mange gange nemmere og hurtigere. Gør opgaven nemmere for dig selv eller dit rengøringspersonale.

 

Hos Vestergaard Nustrup har vi samlet et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til flere forskellige moppesystemer. Her finder du fremfører, stativer, skafter og andre reservedele til markedets bedste priser.

 

Har du et bestemt ønske til dit skaft eller din fremfører, er der store chancer for at du kan finde det her. Vi fører mange forskellige udformninger af fremfører. Du kan vælge ud fra både pris og ergonomi. I nogle tilfælde er det også muligt at vælge svanemærkede produkter.

 

Det store udvalg gør også, at du skal være opmærksom på, om de ønskede produkter passer sammen i gevind eller kliksystem. Der kan i visse tilfælde være mulighed for at tilkøbe en adapter, hvis de ønskede rekvisitter ikke passer sammen.

 

En god moppefremfører er let navigere med, nem at montere moppe på og i det hele taget enkel at betjene. Hos Vestergaard Nustrup finder du klik fremfører mange forskellige udformninger og og til flere forskellige systemer. Flere af vores mest populære fremfører passer til flere skafter. Fremfører med klik sættes typisk på skaftet med et kliksystem.

 

Vedligeholdelse af din klik fremfører:

  • Tørres af med en fugtig klud
  • Holdes rent for partikler

Er du i tvivl om, hvilken klikfremfører der er bedst til lige netop din rengøringsopgave, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Vi kan kontaktes på salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.