Klude / Mopper

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 418

Faldende orden
Side
pr. side

Nogle af de mest essentielle redskaber til effektiv rengøring er klude og mopper. Hos Vestergaard Nustrup har vi naturligvis et bredt udvalg af kvalitetsprodukter indenfor klude, skuresvampe, pads, viskestykker, mopper, aftøringspapir mv. til markedets bedste priser. Glem ikke at vi også er eksperter i microfiberklude.

De rette klude og mopper gør en stor forskel

Der er ikke nogen tvivl om, at de rette klude og mopper gør en stor forskel for rengøringen, uanset om det er i privaten eller i virksomheden. Det er derfor altid en god idé at have klude og mopper af høj kvalitet ved hånden, når der skal gøres rent.

Her hos Vestergaard Nutrup har vi et bredt udvalg af blandt andet mopper, så du kan få de rette redskaber at gøre rent med. Vi har blandt andet mopper i forskellige størrelser, længder og af forskelligt materiale, herunder bomuld og microfiber. Microfiber er særligt godt til grovere gulvtyper, og du vil opleve mopper af meget høj kvalitet med denne type.

Vi har alt indenfor klude og mopper

Her hos Vestergaard Nutrup har vi alt inden for klude og mopper samt andet tilbehør, der er essentielt for god of effektiv rengøring. Det er altid en god idé at have et stort lager af særligt klude, da de er helt uundværlige i rengøringen.

Du finder også diverse klude i papir, der både kan bruges til rengøring og andet til brug på toiletfaciliteterne i jeres virksomhed. Vores store udvalg af produkter i høj kvalitet gør det nemmere for dig at finde de produkter, der passer til jeres behov.