Skuresvampe, pads m.m.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 48

Faldende orden
Side
pr. side

Klude, skuresvampe, viskestykker, pads m.m.

Hos Vestergaard Nustrup sætter vi en ære i at sælge kvalitetsprodukter til professionel rengøring.

Her finder du vores store udvalg i klude, skuresvampe, viskestykker, pads m.m.

Køber du et kvalitetsprodukt, holder det som oftest længere end de billige. Vi har et rigtig stort udvalg i svampe og klude. Du har her mulighed for at finde de helt rigtige rekvisitter, når der skal skrubbes og skures.  Skal du skrubbe meget grundigt, anbefaler vi et sæt med skurenylon og holder, der passer sammen og evt. kan sættes på et skaft.

Indenfor viskestykker, kan vi både tilbyde kokkeviskestykker i bomuld og microfiber viskestykker, hvor du nemmest får et stribefrit resultat på dine glas.

 

Bestilling og levering

Vi har et stort sortiment af rengøringsartikler af høj kvalitet. Vi henvender os både til det store rengøringsselskab, men også til rengøringspersonalet i virksomheder, der selv klarer deres rengøring. Det skal være muligt for alle at købe rekvisitter til en nem hverdag indenfor rengøring.

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.

Glem ikke, at vi også er eksperter i microfiberklude.