Koblinger

Vis som Gitter Liste

21 varer

Faldende orden
pr. side

Koblinger

Nito producere kvalitetsløsninger indenfor koblinger og pistoler til skumanlæg.

 

Der findes en lang række forskellige koblinger til skumanlæg, slanger og vandpistoler, der anvendes indenfor rengøring. Nito sikrer dig optimal funktionalitet og driftssikkerhed i dine systemer. Nito har siden 1896 udviklet løsninger af højeste danske kvalitet med brugeren i folus.

 

Nito’s koblinger anvendes i systemløsninger, der optimerer rengøringen og du opnår både tidsbesparelse og en bedre økonomi samtidig med at du tager hensyn til miljøet med den korrekte dosering af kemi.

 

 

Doseringsudstyr

Den rette dosering af kemi er ofte afgørende for et perfekt rengørings- og vaskeresultat.

På denne side ser du vores udvalg af doseringsudstyr, som giver dig mulighed for at lave de helt rigtige blandinger og dermed udføre dine opgaver perfekt.

For stor dosering kan i værste fald være ødelæggende for virkningen og de materialer, væsken har været i kontakt med. Det øger samtidig risikoen for skadelige virkninger på dig og dine kolleger såsom gasser.

 

Skumanlæg

Du kan se et udvalg af udstyr til skumrengøring. Skumanlæg kan anvendes mange steder og er blandt andet et godt valg til rengøring i køkkener, bruse- og omklædningsrum samt kølerum. Skumanlægget monteres på vandslange og doseringen indstilles til automatisk at anvende korrekt dosering af kemi i forhold til vand. Rengøringsarbejdet bliver her meget nemmere og effektivt.

 

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.