Køkken / Levnedsmiddel

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 36

Faldende orden
Side
pr. side

Det kræver gode rengøringsmidler når køkken og levnedsmiddelvirksomheder skal gøres rent. Uanset om du har en mindre restaurant, café eller en større fødevarevirksomhed er du afhængig af, at dine rengøringsmidler kan gøre rent, hurtigt og effektivt. Ønsker du svanemærkede produkter, er der også mulighed for at finde nogle her.

Vi har et stort udvalg af rengøringsmidler til køkkenrengøring, levnedsmiddelvirksomheder og fiskeindustrien. Vi har naturligvis de traditionelle flydende rengøringsmidler, som bl.a. bruges i doseringsudstyr. Du finder bl.a. stærke alkaliske produkter, effektive afkalkere og ovnrens

Det er også her du finder skumrengøringsmidler, som sikrer en længere kontakttid på overfladerne og dermed en meget mere grundig rengøring. Skal ovnen gøres rent har vi også produkterne til det.

Indenfor overfladedesinfektion har vi også det helt rigtige produkt - Bright Water, som både kan anvendes til desinfektion og lugtfjerner. Bright Water kan erstatte kemisk fremstillede lugtfjernere og kan bruges i/på køkken, bad og glas. Det er lige så effektivt, som de bedste konventionelle rengøringsmidler, men helt uden giftige kemikalier. Bright Water påføres overfladerne med klud, spray eller sprøjtepistol. Ved desinfektion og ikke rengøring, er det ikke nødvendigt at tørre efter.