Køkkenrengøring

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg her blandt vores effektive rengøringsmidler til køkkenrengøring. Vi har stærke alkaliske produkter, som alle opløser fedt, snavs, olie mm. Produkter der kan bruges på alle overflader, herunder vægge, gulve, udstyr osv. Søger du desinficerende rengøringsmidler, er du også kommet til den rette. Vi har flere forskellige desinficerende rengøringsmidler i vores sortiment og datablade på produkterne finder du også her på hjemmesiden. Skulle du støde på et produkt, hvor databladet ikke er tilgængeligt på siden, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan skaffe det til dig.

Husk vi også har doseringsudstyr og rekvisitter, som du kan bruge til rengøringen, herunder bløde og hårde børste/koste samt små og store børster, som kan gøre rent de mest umulige steder. Vi er blandt Danmarks førende grossister af alt indenfor rengøring, vask og hygiejne! - og vi er altid klar til at rådgive dig uanset dine rengøringsopgaver.

Vi køber ind hos landets førende leverandører af rengøringsartikler. Skulle du have specielle ønsker, som du ikke finder på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os og hører om vi eventuelt kan skaffe produktet. I sådanne tilfælde, vil det hjælpe os en del, hvis du kan oplyse producentens navn eller eventuel kan sende os et billede af produktets datablad/etiket.