Kropshygiejne

Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
pr. side

Kropshygiejne

Hos Vestergaard Nustrup fører vi et bredt sortiment af badesæbe til svømmehaller, fitnesscentre og alle øvrige baderum. En god badesæbe er skånsom mod huden og efterlader den blød og behagelig uden at forårsage udtørring. Vores egen badesæbe er desuden meget økonomisk i brug og kan med fordel købes i storkøb. Du har her både mulighed for at tilkøbe dispensere, der benyttes sammen med refills eller du kan købe dispensere til påfyldning fra en 5 liters dunk. Skal du have opsat dispensere i større mængder, er du velkommen til at kontakte os for en brugsaftale på dispensere.

Her finder du også shampoo, balsam m.m. i præsentable miniature størrelser velegnet til hoteller og lignende, hvor der ellers kan være et stort spild.

Vådservietter benyttes til mange forskellige ting, de er nemme at have med på turen eller ved puslebordet.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys m.m., vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.