Lugtkontrol

Vis som Gitter Liste

21 varer

Faldende orden
pr. side

De rette midler til lugtkontrol kan have en afgørende betydning for arbejdsklima. klima på toiletter og indeklima i din private bolig. Fjern lugtgener nemt og automatisk med forskellige hjælpemidler. Hos Vestergaard Nustrup finder du eksempelvis elektroniske dyser, som udfører lugtkontrol ved at spraye et fintforstøvet duftstof ud i rummet samt diverse blokke af faststof med duft. Med de rette produkter kan du stort set eliminere lugten af fx. urin, kloak, jordslåethed og meget andet. Vær altid opmærksom på, om du anvender et produkt, der eliminerer/fjerner den dårligt lugt og ikke barer overdøver lugten.

Vi har også luftrensere, der renser luften ved hjælp af ozonproducerende UV-C lys - se fx MAC500.

Dårlig lugt hænger ofte sammen med bakteriedannelse, derfor vil du også opleve at mange lugtfjernerne også desinficerende og kan bruges både på hårde overflader og ved fx tekstiler, som lugter af sved eller andet.

Hvordan du anvender de forskellige produkter, kan du læse mere om på den enkelte vare og på etiketten, når du har købt varen. Ønsker du datablad på produktet, kan dette findes og downloades på hver enkelt vare. Støder du på et produkt uden datablad, er du velkommen til at kontakte og på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.