Malkeklude

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side

Malkeklude

Hos Vestergaard Nustrup finder du de populære malkeklude i microfiber. Landmandens foretrukne klud til aftørring af yver. Alle vores malkeklude til landbruget er i høj kvalitet og har en effektiv og skånsom rengøringsevne. Kludene sikrer således en god og grundig rengøring af patter og yver - og reducerer dermed spredningen af bakterier.

Vores sortiment af malkeklude tæller flere forskellige størrelser og farver til konkurrencedygtige priser

Farvekodning kan benyttes, så der er mulighed for at adskille klude, der benyttes til forskellige afdelinger i stalden.


Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen direkte til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.