Måtter

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side

Måtter

Måtter til indgangspartiet eller hvor i bygningen de nu ønskes.

Vil du gerne have måtten til at ligge fast på det glatte gulve, skal du vælge måtter med gripper på bagsiden. Gripperne griber fast i gulvet, så måtten ikke skrider ud. Måtterne fanger størstedelen af snavs under skoene og er med til at spare rengøringen.

Finder du ikke den ønskede slags måtte her, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mulighed for at skaffe andre slags måtter end udvalget, som du ser her på siden.

 

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.