Microfiberklude

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 62

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup importerer vi selv microfiberklude af højeste kvalitet til markedets bedste priser. Vores microfiberklude er nogle af vores bedst sælgende produkter og bruges af både professionelle og private. En klud, som er lavet af microfiber, er velegnet til mange rengøringsformål, fordi fibrene her er meget finere end i de organiske klude. Dermed kan kluden fjerne langt flere urenheder, og den kan desuden fremstilles langt billigere.

Microfiber kluden er et af de mest universalt anvendelige rengøringsprodukter som findes, men selvom de er lavet af det samme materiale så kan have forskellige overflader som kan anvendes til mange forskellige formål. Nogle er gode til glas og spejle mens andre er bedre til overflader som ikke kan ridses. Bemærk at nogle overflader såsom designermøbler er meget modtagelige overfor.

Microfiberkluden fungerer således at den samler alt snavs og støv inde mellem fibrene så de ikke bliver spredt ud i lokalet. Vi anbefaler at man farve koordinerer sin rengøring så man ikke krydskontaminerer på tværs af rum og overflader. Et eksempel kunne være at man anvendte en farve til badeværelset og en anden til køkkenet.

Ved Vestergaard Nustrup får du altid suveræn fiberkvalitet, Danmarks skarpeste priser, stort udvalg med alle farver og størrelser og hurtig levering. Vi har altid varer på lager. Spar stort med storkøb - se vores attraktive flerstyksrabatter!