Microfibermopper

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 70

Faldende orden
Side
pr. side

Vestergaard Nustrup har et meget bredt udvalg af microfibermopper i høj kvalitet. Alt du skal gøre er at forberede dem med vand og kemi – så er de klar til brug. Mange af microfibermopperne er også svanemærkede og dermed kan du træffe et mere miljøbevidst valg.

Microfibermopper passer til velcrofremfører, som du også kan se i vores sortiment. Vælg selv, hvilken bredde du ønsker. Det kan være afhængigt af, om du ønsker at vaske gulve eller inventar.

En microfibermoppe opsamler nemt fugt og snavs - og efterlader træflader, sten, fliser og laminatgulve flotte og rene. Microfibermopper fanger effektivt støv og snavs og er superabsorberende. Hos Vestergaard Nustrup har vi udvalgt microfibermopper i forskellige former, størrelser og kombinationer af syntetiske fibre. Mopperne udmærker sig ved deres særlige karakteristika som eksempelvis blødhed, sejhed, absorption og vandafvisning. 

Selvom microfibermopper ofte er dyrere end almindelige mopper, er de ofte langt mere økonomiske, fordi de holder længere og kræver mindre arbejdsindsats.

For at få det bedste resultat, er det vigtigt, at du bruger den rette mængde vand til din microfibermopper. Mængden af vand er afhængig af hvilken moppe du har. Nogle mopper benyttes i fugtig tilstand, andre skal være mere våde. Find vejledning til den ønskede moppe på samme side, som du har fundet moppen. Vi har også spande til præparering af mopper i vores sortiment.