Milde rengøringsmidler

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg miljørigtige rengøringsprodukter uden at gå på kompromis med effektiviteten. Hos Vestergaard har vi et skarpt udvalg af milde rengøringsmidler, der er både skånsomme for dig og miljø.

Ved at vælge miljømærkede rengøringsmidler - som fx Svanemærket - kan du trygt anvende vores rengøringsmidler til dine udfordringer.

Udledning af rengøringsmidler er en belastning for miljøet. Farvestoffer og parfume fra rengøringsmidler kan desuden give hudirritation og andre helbredsmæssige gener. Når du vælger milde rengøringsmilder uden sundhedsskadelige og allergifremkaldende stoffer, er du sikker på effektiv rengøringen med omtanke for både miljø og din egen sundhed.  

Hos Vestergaard finder du et kvalitetssortiment af miljø- og hudvenlige rengøringsmidler, som alle kan anvendes til den daglige rengøring hos både erhvervskunder og i private hjem.

Svanemærket er et nordiske miljømærke for produkter, der ikke er fødevarer. Det blev etableret af Nordisk Ministerråd i 1989, og Danmark tilsluttede sig i 1997. Svanemærket anvendes i alle nordiske lande.

Hvad er Svanemærket?

Du kender sikkert det lille grønne mærke med den hvide svane fra nogle af de produkter, du har derhjemme – fx din shampoo, dit vaskepulver eller dit bagepapir. Men måske er du ikke helt sikker på, hvad mærket står for, og hvorfor det er en god idé at bruge som pejlemærke i hverdagen? Så læs med her.

Svanemærket - Danmarks og Nordens officielle miljømærke

Næsten 3 ud af 4 danskere er optagede af, hvad de selv kan gøre for at passe på miljøet. Måske er du en af dem? 

En af de ting, du kan gøre, er at vælge svanemærkede produkter og serviceydelser. Svanemærket er nemlig en af verdens skrappeste miljøcertificeringer. Og mærket gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser.