Mopgarn

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 30

Faldende orden
Side
pr. side

Mopgarn

Hos Vestergaard Nustrup har vi et kæmpestort udvalg i mopper og mopgarn. Her kan du finde mopgarn til de fleste opgaver og til de fleste fremførere.

For at vælge det bedste mopgarn, er det vigtigt at kende rengøringsopgaven og hvilke rekvisitter, man ønsker eller har til rådighed.

Udvalget af mopgarn gør det muligt at gøre rent på en mere miljøvenlig og ergonomisk måde. Friktionen mod overfladen er vigtig at tænke på i forbindelse med ergonomien og vil du samtidig gerne værne om miljøet, kan du nemt vælge en svanemærket løsning.

Der findes mange kvaliteter og udformninger. Du kan få mopgarn i forskellige længder og du kan få både til tør- og vådrengøring.

Microfibermopper - er ofte dyrere end almindelige mopper, men i længden er de ofte mere økonomiske, fordi de holder længere og kræver mindre arbejdsindsats. Microfibermopper anvendes både i tør og fugtig tilstand alt efter, om du ønsker at fange støv eller gør mere grundigt rent.

Bomuldsmopper - har en lav elektrostatisk opladning og er effektiv, når der ønskes vådmopning. Bomuldsmoppen suger effektivt, opløser og fastholder snavs.

Akrylmopper – særlig velegnet til tørmopning, hvor du ønsker at fjerne løse støvpartiker. Kan anvendes som alternativ til fejning.

Engangsmopper – kan købes både i pakker, hvor mopperne ligger løst eller i en rulle. Engangsmopper bruges ofte, hvor det er mest praktisk af hygiejnemæssige årsager.