Mopper

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 130

Faldende orden
Side
pr. side

Mopper / mopgarn

En god moppe er uundværlig i effektiv rengøring og gulvvask! Klassiske mopper består af løkker af garn (kan også indeholde mikrofiber), som monteres på en fremfører. Når den våde mopper fejes over en overflade, opløses fedt og snavs nemt og effektivt.

Hos Vestergaard Nustrup finder du et kæmpestort sortiment af alle slags mopper til brug i professionel rengøring og i private hjem; mopper af microfiber, inventarmopper, vinduesmopper og engangsmopper. Vi fører også hele moppesæt, som gør dig klar til enhver udfordring.

Det er en smags sag, hvilken moppen man helst vil arbejde med, men de forskellige mopper er fremstillet til forskelligt brug. Du bør vælge din moppe ud fra hvilke gulve, der skal rengøres og selvfølgelig alt efter hvilket mopsystem du ønsker at anvende.

 

Fladmoppe

Den mest populære fladmoppe i dag er microfibermoppen, der findes i mange forskellige varianter og størrelser. Du har også her mulighed for at gå efter svanemærkede produkter.

Microfibermopper kan både anvendes tør, fugtig og våd alt efter formålet. Og da microfiberne er med til at rengøre, er det også effektivt at anvende disse uden kemi. Det anbefales dog at anvende kemi ved meget snavsede overflader.

Udover microfiber findes der også syntetiske fladmopper samt fladmopper i bomuld og fladmopper findes både med velcro og med lommer alt efter hvilken fremfører, de skal passe på.

 

Rundmoppe

Der er også mange, der kende den almindelige rundmopper. Her har vi også enkelte i vores udvalg. Her skal du være opmærksom på hvilket gevind moppen har, så du vælger den, der passer til dit skaft.