Moppesæt

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Moppesæt

Klar, parat, gulvvask!

Hos Vestergaard Nustrup har du mulighed for at vælge et arbejdsklart moppesæt, så du kan gå i gang med din gulvvask med det samme.

Alt afhængig af hvor stort et areal du har, der skal vaskes, kan du vælge det moppesæt, der passer bedst til dit behov. Du skal også være opmærksom på, at der er forskel på, hvad der hører til de forskellige moppesæt og hvor mange mopgarn, der følger med.

Der vil naturligvis være mulighed for at tilkøbe ekstra/nye dele til dit moppesæt. Er du i tvivl om, hvilket moppesæt, der passer til din opgave, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.

Mangler du også gulvsæbe har vi også er rigtig godt udvalg i dette her på vores hjemmeside, se her https://www.vestergaardnu.dk/gulvpleje.html.

Har du rigtig store arealer, der skal vaskes, er vi også leveringsdygtige i rengøringsvogne og står du og har bruge for en større ordre, er vi altid klar til at udarbejde et tilbud til dig.

Du er blot et ”klik” fra at lægge dit ønskede moppesæt i din indkøbskurv og vi står klar til at behandle din ordre hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.