Neglebørster

Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden

Køb neglebørster til effektiv og hygiejnisk rengøring af negle og hænder. De effektive børster når ind og fjerner bakterier og forureningskilder, som sætter sig i de små furer og rynker mellem fingre, håndflader og negle. Hos Vestergaard Nustrup finder du de bedste neglebørster til de bedste priser.

I vores sortiment har du mulighed for at vælge neglebørster i mange forskellige farver. Dette er en nødvendighed, hvis du som virksomhed kører mere farvekodning på dine rengøringsartikler, således at du kan sikre dig mod kontaminering mellem forskellige funktioner og afdelinger. Du kan få neglebørster i forskellige former og størrelse. Danske Vikan producerer en kollektion af neglebørster, som supplerer det øvrige sortiment af Vikan-produkter, som kan udruste alle rengøringsafdelinger. Alle børster produceres af det bedste og stærkeste materiale for kvalitetsrigtige børster.

Ønsker du nærmere information om en vare, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.