Nito A/S producerer vandings- og spulepistoler til brug i lettere industri og hos private brugere, lynkoblinger til vand og systemløsninger til rengøring.

Nito A/S blev grundlagt i København i 1896 af gørtler Valdemar Nielsen under navnet Vald. Nielsens Metalvarefabrik. Den familieejede virksomhed blev langsomt større og større, og i 1960?erne var det nødvendigt at finde nye lokaler. Valget faldt på Haderslev, hvor der blev bygget en moderne fabrik.

Ved et generationsskifte i 1980?erne blev virksomheden overtaget af NKT A/S, og navnet Vald. Nielsens Metalvarefabrik blev ændret til Nitodan A/S. I 1995 blev virksomheden solgt til Vikan A/S, der er en af verdens førende producenter af rengøringsredskaber til en lang række brancher. Navnet blev ved den lejlighed ændret til det nuværende Nito A/S.

Grundproduktet hos Nito A/S er den originale NiTO lynkobling. Men siden er der kommet mange andre produkter til. Produktprogrammet indeholder sikkerhedskoblinger, click-systemer, rustfri koblingssystemer, højtrykskoblinger, vandings- og spulepistoler, skumudstyr til professionel rengøring og sæbedoseringssystemer. De fleste produkter henvender sig til professionelt brug, men Nito A/S har også en Master-serie med udstyr til den private forbruger, der kræver lidt mere af sit udstyr.

NiTO lynkoblinger anvendes bredt inden for industrien, i håndværksbranchen og hos private brugere i hus og have. Koblingerne bruges blandt andet i kemiindustrien, den farmaceutiske industri, levnedsmiddelindustrien og den tekniske industri. Nito A/S producerer en lang række forskellige koblinger, der hver for sig er egnet til sit specifikke formål, som eksempelvis højtrykskoblinger til højtryksrensere eller stationære anlæg og sikkerhedskoblinger, der bruges ved høje vandtemperaturer og højt vandtryk.

På produktprogrammet er der også en lang række vandings- og spulepistoler til både privatbrug og til brug i industrien, i håndværksbranchen og i rengøringsbranchen. Og endelig er der en lang række af tilbehørsprodukter, så Nito A/S kan levere et komplet produkt med alt, hvad der skal bruges til den specifikke kobling eller pistol.

Nito

52 vare(r)

pr. side

52 vare(r)

pr. side