Opvaskebørster

Vis som Gitter Liste

15 varer

Faldende orden
pr. side

Køb dine opvaskebørster hos Vestergaard Nustrup. Vi har et stort udvalg i kvalitetsbørster blandt andet fra den danske virksomhed Vikan og du kan frit vælge mellem børster lige fra bløde naturhår til de lidt mere genstridige nylonhår.

I vores sortiment har du mulighed for at vælge opvaskebørster i mange forskellige farver. Dette er en nødvendighed, hvis du som virksomhed kører mere farvekodning på dine rengøringsartikler. Du kan få opvaskebørster i forskellige former, at efter, hvad du skal bruge den til. Der er også mulighed for at vælge en opvaskebørste med kant til det lidt mere genstridige snavs.

Har du brug for nærmere specifikationer på en opvaskebørste, kan dette downloades på hvert enkelt produkt. Her kan du se længde og bredde på børstehovedet. Og du kan også se, om den pågældende børste kan tåle rengøring i opvaskemaskine.

Du kan også købe viskestykker, karklude og opvaskemiddel her på hjemmesiden og derudover har vi et kæmpe udvalg i rengøringsartikler og aftørringspapir, som både kan købes i små og store mængder. Ønsker du at være miljøbevidst har vi naturligvis også svanemærkede produkter.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder.