Opvaskemiddel

Vis som Gitter Liste

14 varer

Faldende orden
pr. side

I vores sektion med opvaskemiddel finder du både artikler til opvaskemaskinen og til almindelig håndopvask. Opvaskemidler fra Vestergaard Nustrup er indkøbt med hemblik på at give dig de bedste priser og et stort udvalg, så du får et opvaskemiddel med de egenskaber, du ønsker. Her finder du både opvaskemiddel til storforbrug og det lille tekøkken, til de skarpeste priser og lynhurtig levering.

Det er også her du finder opvasketabs til almindlige opvaskemaskiner. Søger du flydende maskinopvask til industriopvaskemaskinen, kan du også søge her  

Gode opvaskemidler rengør og affedter effektivt og efterlader din service skinnende blank. Hos Vestergaard Nustrup har vi både højkoncentreret opvaskemiddel til proffessionel brug i maskiner med doseringsanlæg - og helt regulære produkter til håndopvask, vasketabs til opvaskemaskiner, filtersalt og afspændingsmiddel. Du kan både finde opvaskemiddel, som indeholder let dufte, men også svanemærkede produkter, der er de mest efterspurgte idag. Tænk på fremtiden, tænk på miljøet.

I vores sortiment finder du også specialprodukter som eksempelvis blegemiddel til misfarvet vaskegods og produkter til vask af bløde metaller. 

Datablad på produkterne, som du køber hos os, kan downloades her på hjemmesiden, når du går ind på produktet. Skulle du støde på et produkt, hvor du ikke kan finde databladet, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.