Opvasketabs

Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Opvasketabletter er blevet meget udbredte i Danmark og bruges i dag i både kommuner, virksomheder, køkkener og hos private. Vores opvasketabs produceres af førende producenter og vi køber store partier hjem, så vi kan tilbyde skarpe priser og hurtig levering.

Opvasketabs doseres automatisk i opvaskemaskinen og sikrer god, effektiv og skinnende rent service. Du sikres hermed også den korrekte dosering af dit opvaskemiddel.

Køb din opvasketabs her og få dem leveret nemt og effektivt. Du kan også her vælge et svanemærket/blomstermærket produkt og på den måde skåne miljøet.

For at effektivisere din opvaskemaskine, er det vigtigt, at du jævnligt renser sien i bunden af maskinen for madrester og smuds. Du skal også være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at afkalke din opvaskemaskine, her kan du finde vores produkter til afkalkning

Har du brug for et datablad på de produkter, som du køber hos os, kan de downloades på hvert enkelt produkts side. Skulle du støde på et produkt, hvor du ikke kan finde databladet, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.