Orbot maskiner

Orbot multimaskine

Det er rarest at starte sin arbejdsdag med at træde ind på en ren arbejdsplads. Færdes der mange mennesker på gulvet til daglig, så går der ikke længe før, at det er beskidt igen. Investerer i en Orbot multimaskine til butikken, hotellet, lageret eller lignende, så bliver rengøringen mindre tidskrævende, effektiv og let at komme igennem.

Orbot er en helt unik gulvmaskine fra USA - maskinen har begejstret den professionelle rengøringsbranche over hele verden. Orbot multimaskine er en gulvmaskine, der kan bruges på alle gulvtyper - og som gør effektivt rent helt i dybden. Hos Vestergaard Nustrup forhandler vi Orbot i Danmark og har allerede en lang række kunder, der bruger Orbot i dagligdagen.

Læs også mere om Orbot på www.orbotdanmark.dk

Den store styrke ved alle Orbot-produkter er den overlegne fleksibilitet. Maskinerne kan udstyres med en række forskelligt tilbehør, der passer til netop dine udfordringer

 

Køb en Orbot multimaskine her hos Vestergaard Nustrup

Kontakt os gerne for råd og vejledning i valg af gulvvasker til lige netop dit behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 74871260 eller salg@vestergaardnu.dk for rådgivning. Vi kan sikkert også levere lige netop den gulvvaskemaskine, du søger.

Hos Vestergaard Nustrup får du en troværdig og seriøs leverandør af maskiner og rengøringsrekvisitter.