Ovnrens

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Tjek altid i manualen, om producenten har særlige anbefalinger til at gøre din ovn ren. Indersiden af din ovn kan være beklæde med en ru emalje, som er selvrensende ved høje temperaturer. Emaljen tåler her ikke brug af ovnrensemiddel.

Glasruden ind til ovnen bør ikke få slag eller ridser. Ovnruden kan ofte tages af og gøres ren med almindelig håndopvaskemiddel. Sidder snavset for godt fast, kan en klud med håndopvaskemiddel lægges på glasset i ca. 30 minutter, derved opløses snavset og kan tørres af med en fugtig klud.

Vi har effektive midler indenfor ovnrens. Hvad enten du har brug for små eller store mængder, leverer Vestergaard Nustrup et bredt sortiment indenfor ovnrens. Ved rensning af ovne gælder, at rengøringsmidlet skal kunne opløse fastbrændte madrester og fedtaflejringer.

En effektiv ovnrens virker øjeblikkeligt og giver et minimum af efterarbejde, hvis det benyttes optimalt. Læs altid producentens brugsanvisning og følg den for det bedste resultat. Vær opmærksom på brug af værnemidler. Læs hvad producenten anbefaler og følg disse anvisninger. Kan du ikke finde datablad på produktet her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så er vi gerne behjælpelige. Værnemidler i form af gummihandsker og beskyttelsesbriller kan også købes her på siden.