Papirhåndklæder

Vis som Gitter Liste

15 varer

Faldende orden
pr. side

Det er almindeligt kendt, at håndhygiejne spiller en særligt vigtig rolle, når du skal nedbringe spredning af bakterier. Papirhåndklæder - eller håndklædeark - er en solid løsning, som nedbringer antallet af sygedage i samme øjeblik, de erstatter dine almindelige håndklæder. I den forbindelse er det værd at nævne, at fugtige hænder kan sprede op til 1000 gange flere bakterier end hænder som er tørre. Aftørringen af hænderne er altså lige så vigtig som selve afvaskningen.

Vi har et bredt sortiment i forskellige kvaliteter, sugevner og blødhed. Vi forhandler også en række dispensere som passer til vores egne såvel som de gængse mål på markedet. Vi sælger også dispensere separat.

Vi ønsker at opfylde dine behov for ønsket funktion og kvalitet. Vi forhandler 1-lags, 2-lags og 3-lags, og skulle du ønske andet så skriv endelig til os. Såvel forhandler vi W-fold, Z-fold og V-fold så de kan passe til din dispenser og forbrugsfunktion. Vi har oplevet at C-fold resulterer i et forøget forbrug grundet besværligheden i deres anvendelse. Dette har resulteret i vores fokus på andre foldetyper som er den nye gængse standard. 

For at sikre et bredt og afdækkende sortiment har vi mange forskellige mærker, hvor størstedelen er svanemærket. Vi har papirhåndklæder fra Tork, Katrin og Papernet, om man er til det ene eller andet mærke er for mange ofte en vanesag, men vi sikre at man altid får en fair pris samt er tilfreds med kvaliteten.

Hos Vestergaard Nustrup finder du et bredt sortiment af papirhåndklæder og håndklædeark primært henvendt til kontorer, offentlige toiletter og virksomheder.