Plastikglas

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side

Når du skal servicere et stort antal mennesker med drikkevarer af forskellig slags, så skal der engangsglas til. Du kan her på siden tage et kig på vores brede udvalg af engangsglas, og bestille det hjem, som du står og mangler. Vi kan tilbyde alt lige fra almindelige engangsglas til drinksglas, shotglas og vinglas i plastik. Hvis du skal servere øl til mange mennesker, kan du ligeledes finde dine fadølsglas i plastik lige her. Priserne er i bund, da vi sælger engangsglas i pakninger med mange styk. Det giver en god pris pr. glas, som du kan nyde godt af.

Hårde plastikglas

Til et stort arrangement, eller til en daglig afvikling af en take away-virksomhed, så er hårde plastikglas uundværlige. Med engangsglas i plastik kan du fokusere på de gode produkter og din gode service, og du er fri for modtagelse af brugt service og opvask i det hele taget. Du finder kun engangsglas og engangskopper af høj kvalitet i vores sortiment. Det er plastikglas, der er designet til professionelle kunder, der ikke har tid til dårligt udstyr i en travl hverdag.

Shotglas, drinksglas og vinglas i plastik

Det er ikke kun vand, saft, øl og vin der drikkes i engangsglas. Vi kan tilbyde dig både plastikglas beregnet til vin, shots og drinks lige her på siden. Med disse engangsglas ved hånden, kan du tilbyde en bred vifte af drikkevarer, og servere dem på behørig vis, selv i et engangsglas. Det er altså ikke det, der skal holde dig tilbage for at servere spændende drinks eller shots, eller et godt glas vin, når der skal afvikles store arrangementer og lignende.

Erfaring med engangsglas

Vi har solgt engangsservice og engangsglas i mange år, så vi ved, hvad der holder kvaliteten. Vi sælger kun varer, som vi kan stå inde for, så vi er sikre på, at vores kunder er glade og tilfredse. Hvis du har det spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på telefonen eller til at skrive os en mail, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig.