Polishfjernere

Skal du have lagt polish på dine gulve, skal du starte med at fjerne den eksisterende polish. Gammel polish kan være meget vanskeligt at fjerne. Det kræver derfor helt specielle produkter, der er udviklet til at opløse og nedbryde gulvpolish.

Hos Vestergaard Nustrup finder du nogle af markedets absolut mest effektive polishfjernere med dybdevirkende fedt-, snavs- og polishfjernelse. Især hvis du skal fjerne polish i flere lag kan det være nødvendigt, at du vælger det helt rigtige produkt for ønsket effekt. Således at gulvet nulstilles før ny behandling.

Det anbefales at afprøve polishfjerner inden brug på stærkt farvede belægninger. Læs altid vejledning og dosering før brug.

Vi er naturligvis også leveringsdygtige i skurerondeller til din maskine og i polish til dine gulve, se her. Har du brug for vejledning til større opgaver, hvor der skal fjernes eller pålægges polish er du velkommen til at kontakte os.

Ønsker du datablad på produkter, som du køber hos os, kan dette downloades her fra vores hjemmeside, når du kigge på hvert enkelt produkt. Hvis du støder på en produkt, hvor du ikke kan finde datablad, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.