Q-Shield Skin Care - 50 ml

Varenr. 12304106

På lager

Beskrivelse

Detaljer

Q-Shield Skin Care - 100 ml

Q-Shield TM -familien omfatter produkter til hånd/hudbeskyttelse, spray til hårde overflader og servietter samt en Q-Shield Bio-tåge. Det er simpelthen det bedste produkt af sin art i verden og anbefales af mikrobiologer og sygeplejersker, der specialiserer sig i infektionskontrol over hele verden.

Q-Shield er en familie af antimikrobielle produkter, som bruger de samme grundlæggende antimikrobielle komponenter. De væsentlige forskelle mellem Q-Shield og andre antimikrobielle stoffer er:

  • Vedholdende på enhver overflade, herunder glas, keramik og metal.
  • Der er ingen kendte resistente stammer af bakterier, virus eller svampe der overlever.
  • Q-Shield har bedre antimikrobiel kill en nogen af de førende mærker, der er til rådighed idag, hvilket er blevet bevist af uafhængige laboratorier.

Bruges i mange forskellige former over hele verden, lige fra hospitaler i Induen, til private hjem i Storbritanien, Kine, USA, Bangkok og restauranter i Hong Kong. Der synes ikke at være nogen grænse for brugen eller værdien for de, der bruger det regelmæssigt.

600 ml flasker er velegnede til brug i hjemmet, på kontoret eller andre steder i virksomheden. Disse enheder kan monteres på væggen. Vi leverer også i 50 ml flasker, som også er ideelle til brug ved rejser. Både vores 50 og 100 ml flasker kan tages gennem lufthavnens sikkerhed i håndbagagen.

Q-Shield Skin Care fås også i 5 liters dunke eller større alt efter behov.

Se også Q-Shield Surface Care og Q-Shield Surface Care Wipes.

Ekstra information

Ekstra information

Mere information Q-Shield skin care 50 ml