Rengøringsmidler til hjemmet

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 59

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard er du naturligvis altid velkommen til at handle fra hele sortimentet. Da effektiv rengøring i private hjem ofte skaber andre behov end hos erhvervskunder, har vi her samlet en række populære produkter specielt til rengøring hjemme hos dig privat. Effektiv og prisbevidst rengøring er ikke forbeholdt industrien - dit private hjem kan også blive skinnende rent med de rigtige produkter fra vores store sortiment.

Se også vores milde rengøringsmidler, der sikrer effektiv og nem rengøring med omtanke for mijøet og din families sundhed. Milde rengøringsmidler med eksempelvis Svanemærket er rengøring uden sundhedsskadelige og allergifremkaldende stoffer.

Du er naturligvis velkommen til at handle fra hele sortimentet af rengøringsmidler, men vi giver dig her et overblik over de mest populære og brugte rengøringsmidler til private. I forhold til andre produkter der handles, bør du her være specielt opmærksom på produkternes koncentration. I mange tilfælde skal der anvendes mindre dosering af de produkter vi sælger og husk at for høje doseringer både kan skade miljø og det færdige rengøringsresultat. I visse tilfælde kan man have brug for de lidt skrappere rengøringsmidler, her anbefaler vi, at du læser databladet, som er tilgængeligt på varen her på siden og følger de sikkerhedsanvisninger der er. Det kan fx være brug af handsker eller sikkerhedsbriller.

Hold også øje med vores svanemærkede rengøringsmidler. De er bedre for både dig og miljøet.