Rengøringsmaskiner

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 454

Faldende orden
Side
pr. side

Rengøringsmaskiner

Hos Vestergaard Nustrup har vi et stort udvalg af de bedste rengøringsmaskiner til skarpe priser. Vi har mange års erfaring med salg og service af maskiner i alle prisklasser. Vi er altid klar til at give dig et godt tilbud på de ønskede rengøringsmaskiner. Vi fører mange kendte mærker bl.a. Numatic, Fimap og Nilfisk. På en lang række produkter er der også mulighed for få en demo af fx gulvvaskere. 

Hvad enten du skal bruge gulvaskemaskiner, skuremaskiner, damprenser, støvsugere, industrivaskemaskine, industritørretumbler eller damprenser tilbyder vi et stort udvalg. Mangler du tilbehør til din støvsuger, gulvaskemaskine osv. kan vi også levere dette hurtigt og effektivt.

Siden 2015 har vi også solgt den unikke gulvmaskine, Orbot. Du kan også læse og se mere om denne på www.orbotdanmark.dk. Det er en maskine, som vi har rigtig gode erfaringer med på alle gulvtyper. Find Orbot og vores øvrige rengøringsmaskiner i denne kategori.

Når du er klar til nærmere rådgivning på maskiner, står vi gerne til rådighed og er klar på 74871260 eller salg@vestergaardnu.dk

Udover rengøringsmaskiner har vi også et bredt udvalg i tilbehør til maskinerne og vi kan tilbyde dig en bred vifte af rengøringsrekvisitter og -midler. Også her står vi gerne til rådighed med råd og vejledning. Og vi laver naturligvis altid gerne et tilbud til lige netop dine behov.