Rengøringsprodukter

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 92

Faldende orden
Side
pr. side

På www.vestergaardnu.dk finder du rengøringsprodukter i bedste kvalitet til gode priser. Vi er specialister i rengøring og har mere end 50 års erfaring i salg og rådgivning af rengøringsmidler og rekvisitter. For at gøre rent på den mest effektive måde, er det vigtigt med de rigtige rengøringsprodukter og de rigtige rekvisitter. Hos os finder du begge dele. Er der et bestemt produkt, som du ikke kan finde, hjælper vi dig gerne.

Hos os finder du et stort udvalg af produkter til rengøring, hvad enten din udfordring er daglig rengøring, køkkenrengøring, afkalkning eller vinduesvask. Udover vores egne Vestergaard-rengøringsmidler har vi også rengøringsmidler fra førende producenter som Iduna, Novadan, Ecolab mfl.

Ønsker du, at rengøringen skal være miljøvenlig, er du også kommet det helt rigtige sted. Vi har rigtig mangle miljøvenlige og svanemærkede løsninger, både inden for rekvisitter og for rengøringsmidler. Ønsker du specifikationer på vores produkter, kan du i de fleste tilfælde finde det her på hjemmesiden, hvis du downloader produkterne datablade og vejledninger. Er der et produkt, som du ønsker yderligere info på, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk eller i chatten nede til højre.

Når du shopper rengøringsmidler hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på, at kvaliteten er i top!