Rengøringsvogne

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 51

Faldende orden
Side
pr. side

En rengøringsvogn fra Vestergaard Nustrup giver dig mulighed for et utal af kombinationer i sammenhæng med rengøringsspande og øvrigt udstyr. Konceptet i en rengøringsvogn består stort set altid af et grundmodul og dertil en bred vifte af ekstra moduler og tilbehør. På den måde kan du sammensætte din helt egen rengøringsvogn, som er tilpasset dine behov. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den helt rigtige rengøringsvogn.

Rengøringsvogne til store og små virksomheder

Når du skal vælge den perfekte rengøringsvogn til virksomheden, finder du her hos os i Vestergaard Nustrup en bred række af forskellige rengøringsvogne i en stor variation af størrelser.

Der kan være stor forskel på, hvor stor en vogn du har brug for til din virksomhed. Mange af vores rengøringsvogne kommer i et smart og kompakt design, således at de er nemme at navigere rundt på arbejdspladsen – også selvom der ikke er meget plads. Hvad end du leder efter en vogn til en stor eller lille virksomhed, kan du finde en løsning her.

Rengøringsvogne der gør en forskel for klimaet

Hvis du er på udkig efter en rengøringsvogn til virksomheden, der er skånsom over for miljøet og fremstillet af genanvendt materiale, og som ikke har produceret en masse affald i produktionen, finder du også et udvalg af rengøringsvogne og moduler her, der er lavet af bæredygtige materialer, og hvor der er sparet på CO2-udslippet under produktionen.

Når du skal vælge rengøringsvogn, er det vigtigt at tænke på, hvor meget der skal gøres rent. Er du i tvivl om, hvor stor en rengøringsvogn du har behov for, kan du altid tage kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste rengøringsvogn.