Rengøringsvogne

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 217

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup finder du et stort udvalg af rengøringsvogne til de helt rigtige priser. I vores sortiment finder du rengøringsvogne fra Vikan, Nordisk Microfiber, Tina Trolleys mm.

En rengøringsvogn fra Vestergaard Nustrup giver dig mulighed for et utal af kombinationer i sammenhæng med rengøringsspande og øvrigt udstyr. Konceptet i en rengøringsvogn består stort set altid af et grundmodul og dertil en bred vifte af ekstra moduler og tilbehør. På den måde kan du sammensætte din helt egen rengøringsvogn, som er tilpasset dine behov. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den helt rigtige rengøringsvogn.

Har du brug for nærmere specifikationer på en rengøringsvogn, kan dette downloades på de fleste produkter og finder du det ikke, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så er vi gerne behjælpelige hermed. På datablad/specifikation kan du se længde og bredde på vogne mm. Du vil i mange tilfælde også kunne finde relaterede produkter på en vare, hvis du fx mangler en spand, der skal passe til en bestemt rengøringsvogn.

Vi har også et stort udvalg i skafte, fremfører og mopgarn både til microfiberrengøring og til drypsystem.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder eller få et tilbud på en specifik rengøringsvogn med tilretninger efter dit ønske.