Renseservietter

Renseservietter og engangsservietter, der effektivt fjerner olie, snavs og fedt med mere, er uundværlige i mange sammenhænge, hvor man ikke lige kan gå og vaske hænder hele tiden. Her på siden finder du praktiske renseservietter, som er perfekt indrettede til at sikre de rene hænder i cykelværkstedet, autoværkstedet eller ethvert andet sted, hvor snavs er en del af hverdagen. Køb dine renseservietter lige her på siden, og glæd dig til rene hænder.

Renseservietter til olie

Det er ikke nemt at rengøre olie med vand og sæbe, og hvis det er hænderne, der er beskidte, så tager det på huden, med for meget håndvask. Derfor kan en gang med renseserviet være en skånsom måde at komme igennem dagen på, uden at skulle vaske en masse gange. Så kan du, eller dine medarbejdere vaske afslutningsvis, men bruge renseservietterne undervejs i arbejdsdagen.

En renseserviet kan klare det meste

Vores gode renseservietter er ikke bare til olie. De klarer også tjære, epoxy, maling, lim og meget mere. De er altså virkelig en solid hjælp i ethvert miljø, hvor skidt og snavs er en del af hverdagen. Renseservietter er tiltænkt til steder, hvor der ikke er nem adgang til vand og håndvask, men selv når der er adgang til vand, kan en renseserviet ofte være det bedste at rengøre med. Det er derfor et fornuftigt tilbehør til alle lige fra hobbyfolk til professionelle, der arbejder på et værksted, hvor der bruges olie eller fedt.

Renseservietter og engangsservietter

Tag et kig på vores engangsservietter til rengøring af olie, og klik det antal hjem, som du får brug for. Priserne er i bund pr styk, da det er pakninger med mange servietter. Hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at give os et kald, eller til at skrive til os på mailen. Vi kan dog allerede her afsløre, at vores produkter er af høj kvalitet, og er tiltænkt professionel brug. Du kan derfor roligt bestille dine renseservietter hjem allerede i dag.

Renseservietter gør hverdagen meget nemmere for alle, der arbejder i et beskidt miljø, og de er efter vores erfaring alle pengene værd.