Reservedele

Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
pr. side

Reservedele til fremfører og skafte

Hos Vestergaard Nustrup sætter vi en ære i at sælge kvalitetsprodukter til professionel rengøring.

Her finder du diverse reservedele til mopper og moppesystemer.

Har du købt en fremfører af god kvalitet, kan det ofte godt betale sig at skifte reservedele ud, når de er slidte. Vi kan tilbyde et sortiment af velcro og endestykker til udskiftning. Endvidere har du mulighed for at sætte en adapter/overgangsstykke på dit skaft, hvis skaft og fremfører ikke passer sammen.

Mangler du en målekande til dine mopgarn, er vi også leveringsdygtige i dette.

 

Bestilling og levering

Vi har et stort sortiment af rengøringsartikler af høj kvalitet. Vi henvender os både til det store rengøringsselskab, men også til rengøringspersonalet i virksomheder, der selv klarer deres rengøring. Det skal være muligt for alle at købe rekvisitter til en nem hverdag indenfor rengøring.

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.