Ride-on gulvvaskemaskine

Vis som Gitter Liste

16 varer

Faldende orden
pr. side

Ride-on gulvvaskemaskine

Ride-on gulvvaskere bruges til gulvrengøring i de helt store faciliteter. Ride-on gulvvaskere er indrettet således, at brugeren sidder på maskinen mens den kører. Det gør gulvrengøring på mange km. bekvemt for rengøringspersonalet.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 74871260 eller salg@vestergaardnu.dk for rådgivning. Vi kan sikkert også levere lige netop den ride-on gulvvaskemaskine du netop søger.

Hos Vestergaard Nustrup får du en troværdig og seriøs leverandør af gulvvaskemaskiner og vi laver gerne en produktdemo på dine gulve.

 

En gulvvaskemaskine gør rengøringen lettere og hurtigere

I mange brancher og virksomheder gør det rengøringen langt lettere, når man bruger en gulvvaskemaskine. En gulvvaskemaskine kan nemlig sørge for at gøre gulvet mere rent end mange andre former for gulvvask. Af den årsag er det også uundværligt med en god gulvvaskemaskine, hvis I har mange små eller et større område, der jævnligt skal gøres ren.

Samtidig kan flere af vores gulvvaskemaskiner spare dig for mange kemikalier under rengøringen, da selve maskinen kan rense med vand ved meget højt tryk.

Vi har her hos Vestergaard Nustrup et godt udvalg af gulvvaskemaskiner i forskellige størrelser, så I kan finde den bedste maskine til virksomheden.

Hvis du ikke har behov for en gulvvaskemaskine til hverdagsbrug, kan vi her hos Vestergaard Nustrup også tilbyde dig at leje vores gulvvaskemaskiner efter behov. På den måde kan du få rengjort områder af virksomheden, der trænger til en ekstra kærlig hånd, som du kun kan opnå med en gulvvaskemaskine.