Rygstøvsuger

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side

Rygstøvsugere

Hos Vestergaard Nustrup fører vi et stort udvalg af professionelle rygstøvsugere til effektivt rengøringsarbejde i virksomheder og institutioner. En god rygstøvsuger er kendetegnet ved høj kapacitet - både i sugeevne og opbevaring - og frem for alt lang holdbarhed.

Herover ser du vores standardprogram i rygstøvsugere, men har du brug for en særlig model med specielle egenskaber, så kontakt os gerne.

Rygstøvsugere vinder i stigende grad indpas i den professionelle rengøring. En rygstøvsuger er praktisk og nem at arbejde med. Maskinen er støjsvag og desuden udformet, så den fordrer en ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

I Vestergaard Nustrup's sortiment finder du førende rygstøvsugere fra de bedste producenter, så du kan være sikker på den bedste kvalitet til markedets bedste pris.

Rygstøvsugere er praktisk i lokaler, hvor det er trangt og kan være svært at komme rundt, det kan fx være i en kirke, et bolighus, en båd, trappeopgang eller lign.

 

Hold gulvet ren med en effektiv støvsuger

Det er rarest at starte sin arbejdsdag med at træde ind på en ren arbejdsplads. Færdes der mange mennesker på gulvet til daglig, så går der ikke længe før, at det er beskidt igen. Investerer i en industristøvsuger til butikken, hotellet, lageret eller lignende, så bliver rengøringen mindre tidskrævende, effektiv og let at komme igennem.

 

Køb en støvsuger til industri her hos Vestergaard Nustrup

Kontakt os gerne for råd og vejledning i valg af støvsuger til lige netop dit behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 74871260 eller salg@vestergaardnu.dk for rådgivning. Vi kan sikkert også levere lige netop den støvsuger, du søger.

Hos Vestergaard Nustrup får du en troværdig og seriøs leverandør af maskiner og rengøringsrekvisitter.