Sæbedispenser

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 77

Faldende orden
Side
pr. side

Med en sæbedispenser kan du nemt dosere den mængde håndsæbe, som du har brug for til en håndvask. Det er vigtigt at holde en god håndhygiejne for at undgå at overføre bakterier og sygdom til andre privat såvel som på arbejde.

Håndvask inden madlavning og efter toiletbesøg er vaner, der er vigtige at inkorporere i sin hverdag. Vask med vand og sæbe er altid en god start til god håndhygiejne, og en sæbedispenser gør det lidt nemmere at vaske hænder med sæbe.

En sæbedispenser til flydende sæbe fås i forskellige typer. Du kan få en, hvor du manuelt skal dosere sæben med en pumpe, men du kan også få en, som doserer sæben automatisk. Sæbedispensere er med til at opretholde en god hygiejne flere offentlige steder, f.eks. i skoler, biblioteker og på arbejdspladser.

God hygiejne med en sæbedispenser

Offentlige institutioner såsom hospitaler eller skoler har sæbedispensere på toiletterne, som er med til at sikre, at det altid er muligt at få vasket sine hænder. Det er vigtigt, at der altid er adgang til sæbe på steder, hvor mange mennesker samles og omgås hinanden. Her er god håndhygiejne afgørende for, at bakterier og sygdom ikke spredes blandt de tilstedeværende.

Selvom at det er vigtigt at vaske hænder med sæbe, er det også vigtigt at være opmærksom på, at det i nogle tilfælde også kan være en god idé at bruge håndsprit som et alternativ, hvis der ikke er vand indenfor rækkevidde. Dette er selvfølgelig et supplement til håndvasken med sæbe.

Manuel eller automatisk sæbedispenser

En sæbedispenser fås både som manuel, hvor du selv skal trykke på en pumpe for at få sæben ud, og som en automatisk hvor du ikke skal røre ved sæbedispenseren. En automatisk sæbedispenser har typisk en form for sensor, der så sørger for at dosere sæbe, når du holder hånden over den. I nogle sammenhænge kan det være meget praktisk, at du ikke behøver at røre ved sæbedispenseren for at få sæbe. Desuden doserer den en passende mængde, så du ikke står med alt for meget sæbe i hånden.

Sæbedispensere og andre produkter, der sikrer god håndhygiejne

Sæbedispensere er et ud af mange produkter, som sikrer dig god håndhygiejne i hverdagen. Håndsprit er også en essentiel del af det at holde en god hygiejne i hverdagen. Her hos Vestergaard Nustrup kan du finde sæbedispensere og andre produkter, der hjælper dig med at holde en god håndhygiejne.