Saksmopstativ

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Saksmopstativ

Hos Vestergaard Nustrup sætter vi en ære i at sælge kvalitetsprodukter til professionel rengøring. Dette gælder også for saksmopstativ.

 

Praktisk til store overflader

Har du en saksmoppe er det både lettere og mere overskueligt, når større arealer skal gøres rent. Vi har saksmopstativet i den mest brugte størrelse, som er 2x1 meter. Saksmopstativet er let anvendeligt og kommer hurtigt over større overflader. Hertil har vi to forskellige moppe, der kan tilkøbes og sættes på stativet. Akrylmopperne er ideelle til støv og andet snavs, og når de er tørre, bliver de elektrostatisk opladet, så de atter tiltrækker snavspartikler. Den beige bomuldsmoppe er god, når snavset er fastgroet. Den er nemlig lavet, så den let løsner det. Til forskel fra akrylmoppen, har denne en lav elektrostatisk opladning.

Skal du hurtigt tørre gulvet over i gymnastiksalen eller hallen er saksmopstativet let og hurtigt at anvende. Her kan både elever og andre idrætsudøvere hurtigt ”løbe” gulvet over, så det er klart til næste hold.

 

Bestilling og levering

Vi har et stort sortiment af rengøringsartikler af høj kvalitet. Vi henvender os både til det store rengøringsselskab, men også til rengøringspersonalet i virksomheder, der selv klarer deres rengøring. Det skal være muligt for alle at købe rekvisitter til en nem hverdag indenfor rengøring.

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker vejledning til at finde det rette udvalg til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.