Sanitetsrengøringsmiddel

Vis som Gitter Liste

15 varer

Faldende orden
pr. side

Effektive midler til sanitetsrengøring er vores speciale og vi fører altid et stort sortiment af udvalgte og anerkendte sanitetsrengøringsmidler, som leveres direkte fra eget lager. Toiletter, vaske, kummer osv. har brug for konstant og effektiv rengøring for at holde spredningen af bakterier på et minimum. Og effektive sanitetsregøringsmidler er - sammen med det rigtige udstyr - nøglen til at holde et rent miljø. Brug vores produkter til at fjerne fedt, snavs, kalkpletter og stænk, samtidig med at du modvirker nye kalkaflejringer.

Køber du ind til erhvervsbrug, skal du huske at downloade datablad, når du er på produktet. Databladet sikrer dig for, at du har de rigtige informationer og produkterne. Vi anbefaler, at du altid læser databladet inden du benytter produkterne, så du også er informeret om eventuelle værnemidler, der bør benyttes sammen med produktet. Skulle du støde på et produkt, hvor du ikke kan finde databladet, er du altid velkommen til at skrive til os på salg@vestergaardnu.dk, så er vi gerne behjælpelige.

Også indenfor sanitetsrengøring er der mulighed for at finde svanemærkede produkter, så du kan tage hensyn til miljøet, når du gør rent. Det kan i mange tilfælde være nødvendligt også at anvende en kalkfjerner, hvis du har udfordringer med kalk i vandet.