Servietter

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 27

Faldende orden
Side
pr. side

Servietter

Hos Vestergaard Nustrup finder du altid et stort og bredt udvalg af servietter i store og små forpakninger. Servietter bruges på restauranter, i kantiner, storkøkkener og husholdninger, og vi tilbyder et sortiment af både 1-, 2- og 3-lags servietter i flere forskellige farver. Vi har også en række servietter, som er lavet specielt til borddispensere, så du hele tiden kan have servietterne fremme uden, at de flyver væk.

Mangler du engangsdug til dit bord, er vi også leveringsdygtige i dette. Vi har forskellige kvaliteter og flere forskellige farver.

 

Fyld hylderne op

Du har hos Vestergaard Nustrup også rig mulighed for at få hylderne fyldt op med rengøringsmidler og -rekvisitter. Ønsker du at købe større mængder, er du velkommen til at ringe og få en snak og forhøre dig om kvantumsrabatter.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Enkelte varer kan blive sendt direkte fra vores leverandører.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.