Sikkerhedsbriller

De rigtige sikkerhedsbriller beskytter dine øjne, således en uheldig arbejdssituation kun betyder en mindre forskrækkelse fremfor et ødelagt syn. Sikkerhedsbriller bruges oftest som sikkerhedsværn i håndværksbranchen og indenfor industrien. Hos Vestergaard Nustrup har vi udvalgt sikkerhedsbriller i forskellige designs, alle med stor komfort og sikkerhed i top.

Det er vigtigt at have førstehjælpsartikler lige ved hånden på arbejdspladsen, så der er mulighed for at afhjælpe så mange ulykker som muligt, hurtigst muligt. Dette kan minimere en skade. Det er fx meget vigtigt at have øjenskyl hængende, så det er let tilgængeligt og alle ved, hvor det er, så man i ulykkestilfælde ikke skal til at lede efter det. Hurtig hjælp kan i nogle tilfælde være det afgørende for, hvor meget en skade kan formindskes. Vær forberedt. Det er bedre at forebygge ulykker.

Ønsker du nærmere information om et værnemiddel, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer. Kan du ikke finde nærmere specifikationer er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.