Skafte

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 80

Faldende orden
Side
pr. side

Skafte

Hos Vestergaard finder du et kæmpe sortiment af skafte til fremfører, mopper, koste, børste og lign.

Vi kan tilbyde skafte i flere længder og farver. Den rigtig længde på skaftet er vigtig for at opnå en god arbejdsstilling og farverne kan hjælpe til med at adskille flere rekvisitter fra funktioner og afdelinger. Hvis skaftet skal bruges til professionel rengøring, anbefaler vi et ergonomisk teleskopskaft, så længden på skaftet kan tilpasses brugerens højde.

Hos Vestergaard Nustrup finder du fleksible og ergonomisk korrekte skafte både med og uden teleskop. Du kan også vælge et skaft med vandgennemløb.

Skaftene findes i både glasfiber, aluminium og træ. Har du brug for ultrahygiejniske skafte har vi også det i et bredt udvalg af farver. Der er også flere tilkoblingsmuligheder. Der findes også mulighed for overgangsstykke/adapter, så skaft og rekvisit passer sammen.

Køb dine skafte hos Vestergaard Nustrup og vær sikker på, at du får den bedste kvalitet til den bedste pris. Er du i tvivl om, hvilket skaft du skal benytte, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.

Vi kan naturligvis også tilbyde et bredt udvalg i fremfører, koste, børster og mopper. Har du brug for kemi til din rengøring er du også kommet til den helt rigtige leverandør. Du er blot et klik fra at lægge den ønskede vare i kurven og så snart vi modtager din ordre, tager vi hånd om den.