Skovle

Vis som Gitter Liste

16 varer

Faldende orden
pr. side

Skovle

Skovle har mange forskellige udformninger. Skovle, der anvendes i fødevareindustrien, skal oftest være farvekodede og hygiejniske, så de er nemme at gøre rene og de ikke har revner eller sprækker, hvor bakterier kan gro. Skovlene er slidstærke og har den helt rigtige ergonomi, så de er behagelige at holde ved og arbejde med. De store skovle fra Vikan er designet under hensyntagen til brugerens arbejdsstilling og er perfekt til både arbejdsopgaver på gulvet og til at flytte indhold fx mellem containere.

Find her skovle i farverne, der passer til din farvekodning i de forskellige afdelinger.

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.