Skumrengøring

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

 

Gør rengøringen lettere. Med skumrengøring får du en meget effektiv rengøringsproces, som kræver mindre arbejde og som typisk benyttes i produktionsområder, hvor en hurtig og effektiv afvikling mindsker omkostningerne ved at produktionsapparatet undgår at stå stille.

Ved skumrengøring blandes midlet med vand og luft i en særlig dyse, hvorefter skummet påføres og straks begynder at arbejde. Afhængigt af vandets hårdhed og den tilsmudsede overflade kan man i visse tilfælde helt undvære at røre overfladen, som blot spules ren med vand under højt tryk.

Hos Vestergaard Nustrup fører vi midler til skumrengøring både med og uden parfume samt alkaliske skumrengøringsmidler. Størstedelen af produkterne leveres i koncentrat, hvilket giver en bedre brugsøkonomi. Vi er også leveringsdygtige i doseringsanlæg til skumudlægningen.

Vær opmærksom på de virketider, der er angivet på rengøringsmidlerne. Du kan spare mange kræfter og tid, hvis produkterne får lov til at virke som anbefalet. Planlæg rengøringen og udnyt virketiden til at klargøre andre områder til rengøring. Det er også altid vigtigt at overholde den dosering, der anbefales på produkterne. Overdosering gør ikke bedre rent, men det belaster miljø og økonomi. Læs altid datablad for vejledning vedrørende værnemidler, så du undgår unødvendig påvirkning fra stoffer og materialer.