Skumsæbe

Vis som Gitter Liste

14 varer

Faldende orden
pr. side

Skumsæbe

Hos Vestergaard Nustrup fører vi skumsæber, der effektivt løsner og fjerner snavs og eliminerer bakterier for optimal håndhygiejne. Glycerinen i skumsæben gør huden blød og smidig - og hjælper desuden med at bevare hudens naturlige fugtighedsgrad.

En god skumsæbe er naturligvis økonomisk i brug og skal desuden være velegnet til hyppig vask. Mild og hudvenlig sæbe med en pH-værdi tæt på hudens egen, danner stabilt skum i rigelige mængder, således du nemt kan udføre en grundig håndvask.

Hos Vestergaard Nustrup kan du naturligvis købe skumsæbe til både vægmonterede dispensere og i almindelig bordmodel med pumpe. Vi fører dispensere fra flere forskellige leverandører, så ønsker du en samlet løsning, er du altid velkommen til at forhøre dig, hvad vi kan byde på.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys m.m., vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.